Betonciré

Wat is Betonciré?

Betonciré is een product op basis van zuivere pigmenten uit gemalen natuursteen gecombineerd met een minerale mortel en een kunsthars additief. Dit product is sinds enkele jaren op de Nederlandse markt en wint elk jaar weer aan populariteit. Betonciré heeft een rustieke en robuuste uitstraling welke past in de trend waarbij er steeds meer gebruik wordt gemaakt van natuurlijk ogende ruwe producten. Die robuust en geleefd ogende wanden in horeca, woonbladen en op beurzen die je zo mooi vond zijn afgewerkt met Betonciré.

Wanneer wordt Betonciré toegepast?

Betonciré kan aangebracht worden op iedere vlakke, vaste egale ondergrond. Bijzonder aan dit product is dat het ook in natte ruimtes gebruikt kan worden zoals de badkamer. De ondergrond wordt hiervoor met een mineraal gebonden mortel gestukadoord waarop de de Betonciré wordt aangebracht. Na droging wordt de Betonciré behandeld met een speciaal hiervoor ontwikkelde douchewax en is mits correct aangebracht nagenoeg onderhoudsvrij.

Betonciré is speciaal ontwikkelt voor ons vochtige Nederlandse klimaat en is zeer onderhoudsvriendelijk. De laatste jaren zien we een trend opkomen als vervanger voor tegelwerk in de badkamer.

Zou u nog meer willen weten over Betonciré? Vraag eens naar de mogelijkheden bij u thuis.

Afwerking van Betonciré

Betonciré kan in oneindig veel variaties afgewerkt worden. Bijvoorbeeld verschillende kleuren over elkaar om een bont effect te bereiken of het zichtbaar laten van de handgemaakte spaanslagen in de eindafwerking. We kunnen u vrijblijvend voorbeelden laten zien van enkele populaire technieken.

Betonciré is een uniek product gebaseerd op een eeuwenoude techniek en geeft je woon- of badkamer die gewilde, geleefde en sobere look.