Referenties

Pieter, Stucwerk vakantiehuis

Al jaren lang doen we zaken met den Heijer Stukadoors. Altijd tot volle tevredenheid, ook deze keer weer helemaal top. Klasse jongens!

J. de Wit | Stucwerk keuken

Super, netjes gewerkt. Ik ben precies maar ze zijn zeer nauwkeurig, zeker aan te bevelen.

Marijke Koning – Stucwerk plafond

Marvin heeft bij mij een plafond met lijsten geStucadoord. Het is erg mooi geworden, hij heeft ook en keuken wand mooi vlak gestuct, de keuken manen waren erg blij mee, en een paar jaar geleden een slaapkamer bij mijn buren, zag er top uit.

Fam. Jules

Bij den Heijer gekomen voor optrekkend vocht in de woonkamer. Marwin heeft uitgebreid (kosteloos) onderzoek gedaan, na 4 weken nogmaals een meetonderzoek en uiteindelijk een offerte uitgebracht. Het was eigenlijk boven ons budget maar wat zijn we blij dat we het toch gedaan hebben! Perfect na 10 jaar gezeur nu eindelijk mooie muren zonder vochtplekken.

Dhr. Zegers Plafond restauratie

Ons ornamentenplafond bladderde en zat vol met scheuren ook ontbraken er stukken lijsten. Laten uitvoeren door den Heijer stukadoors, ze zijn 4 weken bezig geweest maar het resultaat is prachtig.

Ook nog een pluim voor je jongens, echte liefhebbers en hart voor hun vak dat zie je gelijk. Bedankt en tot een volgende keer.

Jaque kelder lek

Onze kelder stond al een jaar vol water. We hebben de kelder verschillende keren door andere bedrijven laten injecteren dit hielp niks. Uiteindelijk met den Heijer in contact gekomen via kennissen.

Marwin heeft de kelder leeggepompt en het bleek dat de hele keldervloer lek was.

Na een advies toch gevraagd wat het kostte om de vloer waterdicht te maken. Dit laten doen en een nieuwe vloer laten leggen.

De vloer is helemaal droog, en droog gebleven. Super zijn er  blij mee!

 

Groeten Jaque

Plafonds gesausd den Haag Fam. Huigens

Door een lekkage hadden we gele vlekken in het plafond. Met den Heijer gebeld en Marwin stond binnen een dag voor de deur. We zagen erg op tegen het leeghalen van de kamer, Marwin heeft met ons samen een plan van aanpak gemaakt waardoor we het toch aandurfde.

De zware dingen hebben we samen met Jerry en Bas verplaatst fijn dat dit zo kon! Daarna zelfs nog hulp gehad met alles terugzetten en opruimen. We zijn dik tevreden!

Trapkast – Leiden- G. Jaarsma

Bij de eerste bezichtiging van ons nieuwe huis viel ons op dat er veel schimmel en een muffe geur hing in de kast onder trap. Bij een tweede bezichtiging gevraagd of den Heijer stukadoors ook aanwezig kon zijn.

Samen hebben we in de kast gekeken en we hadden gelijk een goede indruk, ze doen dit niet voor de eerste keer. We kregen een uitgebreide uitleg en een aantal tips om kosten te besparen. Uiteindelijk is al het stucwerk in de kast vervangen voor een speciale mortel.

De kast is droog en ruikt niet meer. Professioneel gehandeld, netjes gewerkt en elk punt volgens afspraak uitgevoerd.

Tijdens het opleveren bleek een schakelaar niet meer te werken deze is kosteloos en zonder morren vervangen.

Mevrouw Kleinen onderkant van trap laten stuuken

Ik heb stuukwerk aan de onderkant van mijn trap wat kapot was. Marwin heeft gekeken en een hele nette offerte opgesteld. We hadden een datum afgesproken en de stukadoor heeft het opnieuw gestuukt. Hij was een hele dag bezig doordat het rond is, toen het droog was is het ook geverfd. Heel mooi geworden dankjewel.

Mevrouw Kleinen

Badkamer gestuct voor tegelwerk

Via internet bij A.M. den Heijer stukadoors terecht gekomen voor het stucadoren van de badkamer. Alles moest superstrak worden vanwege het aanbrengen van grote tegels.

Zeer prettige eerste kennismaking gehad waarbij er een uur voor mij uitgetrokken werd. Hierop volgend een offerte gehad zoals het hoort en de knoop doorgehakt ondanks dat ze wat duurder waren.

Na wat nare ervaringen uit het verleden zeer content met de wijze van werken en het geleverde werk.

 

Dhr. Reuven

‘s-Gravenhage